Haussa: Kokenut projektiarkkitehti

Haemme joukkoomme vahvistusta kokeneesta projektiarkkitehdista. Olet osaava ja innostava tiimipelaaja, jolla on kokemusta erityisesti suojeltujen arvorakennusten korjaushankkeista.

Toivomme sinulta kokemusta erilaisten vaativan tai poikkeuksellisen vaativan tason korjauskohteista pääsuunnittelijana ja/tai projektiarkkitehtina. Itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä vahva projektinjohto-osaaminen on sinulle luontaista. Työ edellyttää Revit-, AutoCAD- ja MS Office-ohjelmistojen hyvää hallintaa. FISE-pätevyydet ovat myös eduksi.

Meistä

Tarjoamme mahdollisuuden päästä avainpaikalle ainutlaatuisiin suunnitteluprojekteihin sekä osaksi LPR:n tiivistä ja lämminhenkistä työporukkaa. Työkulttuurimme on vahvasti toisia arvostava ja kunnioittava, reipashenkistä huumoria unohtamatta.

LPR-arkkitehdit Oy on vaativiin suunnittelutehtäviin erikoistunut arkkitehtitoimisto, jolla on pitkän linjan erityisosaamista kulttuuri- ja arvorakennusten suunnittelusta. Toimistomme sijaitsee aivan Turun keskustassa, Kauppatorin vieressä.

Hakemukset

Avoimet hakemukset palkkatoiveineen sekä CV/portfolio sähköpostitse 18.6.2023 mennessä: heli.valiharju@ark-lpr.fi.

Toimitusjohtaja Heli Väliharju
heli.valiharju@ark-lpr.fi
050-3090682