LPR-arkkitehdeille uusi toimitusjohtaja

Heli Väliharju

Kevät tuo toimistollemme suuria henkilöstömuutoksia, kun pitkäaikainen toimitusjohtaja Veera Rautaheimo siirtyy liki kymmenen vuoden jälkeen toimitusjohtajan tehtävistä hallituksen puheenjohtajaksi. Yrityksen omistajuudet säilyvät ennallaan ja osakkaina jatkavat tuttuun tapaan Veeran lisäksi arkkitehdit Pauno Narjus, Jonni Lampinen sekä Aleksi Myyryläinen.

Uudeksi toimitusjohtajaksi astuu talon ulkopuolelta rakentamistalouden diplomi-insinööri Heli Väliharju. Helillä on takanaan pitkä työkokemus toimitusjohtajan tehtävistä sekä yrittäjyydestä rakennusalalla. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt yrityskonsulttina pk-yritysten johdolle.

Veera Rautaheimo odottaa paljon tulevalta yhteistyöltä: ”Helin johdolla kokenut tiimimme jatkaa työtään korjausrakentamisen sekä toiminnallisesti, kaupunkikuvallisesti että teknisesti haastavien kohteiden suunnittelun parissa. Yhdessä Helin kanssa tulemme kasvattamaan osaamistamme entisestään.” 

Helin sydän on aina sykkinyt rakentamiselle ja nyt hän pääsee palaamaan kaipaamansa projektityön pariin. Uuteen tehtäväänsä LPR:llä hän suhtautuu suurella innolla: ”On etuoikeus päästä mukaan kaikkiin niihin erityisiin hankkeisiin, missä LPR-arkkitehdit on parhaimmillaan. Rakennetun ympäristön kestävä kehittäminen on entistä tärkeämpää, joten on merkityksellistä olla mukana edistämässä sitä.”

Henkilöstömuutokset astuvat 1.3.2023 voimaan ja Helin tavoittaa osoitteesta: heli.valiharju@ark-lpr.fi sekä numerosta: 050 309 0682.